PAndebånd

Pandebånd til løb eller fitness – hvad skal man kigge efter?

Er du som de fleste andre træt af at få sved i øjnene, når du træner? Det er altid en hæmsko under træningen, når man konstant skal sørge for, at sveden ikke drypper ned i øjnene. Det forhindrer ofte fra de gode træningsresultater – når man prøver at yde sit bedste og presser sig selv, bliver det endnu værre med sved og svien i øjnene. Det du kan bruge, er et pandebånd. Et pandebånd hjælper også dig, som døjer med hår i øjnene under træning. Det er ikke sjovt, når håret bliver en forhindring under en ellers god og intens træning. Derfor kan et pandebånd hjælpe dig igennem din træning, så du når dine mål helt uden at skulle tørre sved af panden eller justere på håret undervejs.

Hvilke typer pandebånd findes der?

Der findes et hav af forskellige typer pandebånd. De kommer i forskellige mærker, designs og farver. Det er en god idé at finde ud af, hvilken slags pandebånd, som du har brug for. Der findes det smalle pandebånd til dig, som døjer med hår i øjnene, det varme pandebånd til dig, som fryser ørene under udendørstræning og det svedabsorberende pandebånd til dig, som døjer med sved og svien i øjnene under træningen.

Det perfekte pandebånd til løb og udendørs træning

Løber du eller træner du ofte udendørs? Så er det du behøver et lækkert pandebånd, som dækker dine ører. Du kan få pandebånd, som varmer dine ører, når du træner udendørs eller til når du bare er ude generelt. De fleste bliver svedige under den fysiske aktivitet, og derfor kan det være en rigtig god idé, hvis du køber et pandebånd i syntetisk materiale. Det absorberer nemlig sveden, så du ikke skal bekymre dig om svedirritationer.

Pandebåndet til dig, der får hår i øjnene

Hvis du ofte døjer med hår i øjnene, så er det det smalle pandebånd, du skal gå efter. Pandebåndet hjælper ved at holde håret tilbage, så det ikke kan glide ned i dine øjne. Det bliver især brugt af fodboldspillere, håndboldspillere og andre elitesportsfolk. Dog opfanger denne type pandebånd ikke din sved, så hvis du også døjer med sved i øjnene, skal du måske vælge en anden løsning.

Pandebåndet der fungerer som svedbånd

Slutteligt findes der pandebåndet, som fungerer som svedbånd. Denne løsning er oplagt, hvis du virkelig døjer med sveden og svien i øjnene, når du er fysisk aktiv. Det største problem for de fleste er også, at sveden i øjnene nedsætter synsevnen, så det kan være utrolig irriterende, når man er i fitness eller løber og ikke kan se noget. Pandebåndet som svedbånd hjælper på det problem. Pandebåndet er i stoffet frottéstof, som er det samme slags stof, som svedbånd er lavet af – den type stof er super effektiv. Det allerbedste ved denne type pandebånd er, at de også forhindrer sveden i at løbe ned i din trøje – det er især en fordel, hvis du også døjer med en kold og våd trøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen